[ Forside | Kontakt ]

Bogen ”Den danske model – det bygger på tillid” sætter fokus på, hvordan den danske model virker i praksis

Der bliver sagt og skrevet meget om vores særlige aftalemodel på arbejdsmarkedet. Men hvordan fungerer Den danske model i praksis? Og hvordan trives den danske model ude på den enkelte virksomhed, hvor aftaler om stort og småt hele tiden indgås mellem ledelsen og tillidsrepræsentanter?


”Den danske model – det bygger på tillid” portrætterer otte forskellige typer af arbejdspladser i Danmark. Store som små virksomheder, og både private og offentlige virksomheder.


I bogen taler jeg nemlig med tillids- eller fællestillidsrepræsentanten og desuden med ledelsesrepræsentanter om, hvordan samarbejdet fungerer. Bogen giver konkrete eksempler på lokalaftaler, der er blevet indgået mellem ledelsen og tillidsrepræsentanter på virksomheder.


”Den danske model – det bygger på tillid” viser, hvordan ansatte konkret får indflydelse på deres arbejdsplads, og hvor vigtige tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter ikke kun er for deres kolleger – men også for ledelsen, for at der kan blive et godt og tillidsfuldt samarbejde.


”Den danske model - det bygger på tillid” koster 199 kr. plus forsendelse

 


Andre bøger af Bjarne Henrik Lundis:

[Læs mere]