[ Forside | Kontakt ]


Tillidsrepræsentanten = Den Danske Model

Skal man som tillidsrepræsentanten have betaling for sit arbejde? Flere beslutninger bliver lagt ud til lokal afgørelse. Er tillidsrepræsentanterne i stand til at klare denne opgave? Og hvordan skal forholde sig til kolleger, som ikke er medlem af fagforeningen?

Bogen sætter i denne overenskomst-højaktuelle tid fokus på tillidsrepræsentantens rolle og betydning for Den Danske Model. 22 tillidsvalgte fra både det offentlige og private arbejdsmarked, og det er lige fra tillidsrepræsentanten på den enkelte arbejdsplads til fagforeningsformanden, over forbundsformanden og videre op til hovedorganisationsniveau, svarer alle på de samme spørgsmål.


Det samme gør flere ledelsesrepræsentanter. Spørgsmålene handler alle om, hvordan de ser på tillidsrepræsentantens rolle, opgaver og betydning.


Tillidsrepræsentanten er en afgørende brik i Den Danske Model, og uden tillidsrepræsentanterne ville der ikke være nogen aftalemodellen mellem arbejdsmarkedets parter. Derfor hedder denne bog også: ”Tillidsrepræsentanten=Den Danske Model”.


Blandt de medvirkende er: Bente Sorgenfrey,  Majbrit Berlau, Dansk Metals formand Claus Jensen, Lizette Risgaard, Flemming Vinther og Dennis Kristensen.


Bogen ”Tillidsrepræsentanten=Den Danske Model” koster 199 kr. plus forsendelse.

 


Andre bøger af Bjarne Henrik Lundis:

[Læs mere]